Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

AKCIJA PODELE ZAŠTITNIH RAMOVA ZA TRAKTORE TRAJE DO KRAJA OVOG MESECA

Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP i Ministarstvo saobraćaja pokrenuli su akciju podele 3.600 zaštitnih ramova za traktore koji se najčešće koriste u Srbiji, a koji trenutno nemaju zaštitu.

Oglas je već raspisan i trajaće do kraja novembra.

Građani plaćaju samo administrativnu taksu od 900 dinara. Konstruisan je univerzalni zaštitni ram za traktore IMT 533, IMT 539, IMT 540, IMT 542 i IMT 549.

Karakteristično je da u centralnoj, južnoj i istočnoj Srbiji svaki drugi traktor nema zaštitni ram. Najčešće je reč o traktorima domaće proizvodnje IMT koji se koriste na njivama i šumama. Oni su u tom trenutku prodavani bez zaštitnih struktura, a najčešće se koriste u planinskim predelima i slabije su snage, do 40 kilovata.

Kako kaže direktor PSSS-a u Leskovcu Dalibor Cvetanović ovom akcijom biće podeljeno 3.600 zaštitnih ramova, plaćeno je i atestno ispitivanje. Planirano je da se akcija organizuje i naredne dve godine, tako da ako neko ne dobije ove godine, moći će da dobije na nekom od narednih konkursa.

U poslednje tri godine na putevima je stradalo 78 vozača traktora, a van puteva 86 osoba.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me