Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

AKCIJA UGRADNJE GREBANOG ASFALTA NASTAVLJENA JE DANAS U SELU GORNJE STOPANJE

Kao što je najavljeno, na teritoriji grada Leskovca se nastavlja sa ugradnjom strugane asfaltne mase koja je našem gradu ustupljena od strane Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ u količini od 7000 metara kubnih. Ukupna vrednost radova je 6 miliona dinara.

Nakon naselja Rade Žunić, Ohridskog  i naselja Obrada Lučića i drugih ulica u gradu i okolnim selima poput puta ka groblju u Vučju i puta od naselja Podrum do crkve u Rudaru, danas se završavaju i  ulice u Gornjem Stopanju, dok će sutra biti okončani radovi na ugradnji grebanog asfalta na putu Vinarce – Donje Stopanje.

Tim povodom održana je pres konferencija na kojoj se prisutnima obratio Vladimir Branković, član Gradskog veća koji je naglasio da se lokalna samouprava trudila da ovim ugovorom obuhvati kako ulice u gradu , tako i u seoskim sredinama.U ime stanovnika Gornjeg Stopanja, sela nadomak Leskovca koje broji oko 700 kuća i preko 2000 stanovnika, govorio je Srđan Mitić koji se zahvalio lokalnoj samoupravi i gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću na ovoj investiciji.

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ je najavio da će početkom sledeće nedelje početi rekonstrukcija ulice Ivana Milutinovića od Bulevara oslobođenja do raskrsnice sa ulicom  Save Kovačevića, te će doći do izmene režima saobraćaja. Prvi deo od Bulevara do ulice Maksima Gorkog će biti zatvoren za saobraćaj. Za ovu investiciju koja obuhvata kompletnu rekonstrukciju kolovoza i trotoarskih površina biće izdvojeno 17 miliona dinara.

Komentari su zatvoreni.