15 godina postojanja Kluba za stara i odrasla lica u Leskovcu

 

Klub za stara i odrasla lica koji je osnovan pri Ustanovi za odrasle i starije obeležio je prigodnim programom jubilej, 15 godina postojanja.

,,Velika mi je čast da na proslavi obeležavanja Kluba za stara i odrasla lica koji je osnovan pri Ustanovi za odrasle i starije 14.jula 2003.godine govorim o jubileju jednog mesta gde naši sugradjani trećeg životnog doba rado provode svoje dane”, kazala je koordinator kluba Slađana Kulić.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, je čestitajuči jubilej Kluba za stara i odrasla lica poručio da će grad kao što je znatnim sredstvima podržao rad i rekonstrukciju Ustanove za odrasle i starije sa 63 miliona dinara i zamenu stolarije 5 miliona 600 hiljada, nastaviti da finansira ovaj klub za koji u tekućoj godini opredeljeno 10 miliona dinara.

Zahvalnicu za podršku i uspešnu saradnju, Klub za stara i odrasla lica uručio je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću, Ustanovi za odrasle i starije Leskovac, Centru za socijalni rad, kao i instucijama na teritoriji grada kao i Klubovima prijatelja iz Paraćina, Pančeva, Grdelice i Leskovca.