Priča Petre Ranđelović, Stefanove mame koja želi svoju borbu i neispavane noći da podeli sa vama.

Priča Petre Ranđelović, Stefanove mame koja želi svoju borbu i neispavane noći da podeli sa vama.

„Stefan je naše malo biže ,i naša borba i teški dani sa opakom bolešću kreću sa njegovih devet meseci života. Svakodnevni napadi,neispavane noći provedenih pored bolničkih krevetića nije nimalo lako za jednu majku,gledati svoje dete , hoće li preživeti, hoće li stati na svoje malene nožice, hoće li biti dana kada ćes ti nama biti dobro.

Posle dugih prevedinih tri ipo godina po bolnicama,različitim preporukama lečenju u inosranstvu rešila sam da i ja pokušam tim putem. Odlazak u inostrantsvu je bio jako težak peiod za mene ,jer je blo potrebno prikupiti veću sumu novca,za koju mi na žalost kao roditelji nismo bili u mogućnosti odvojiti za svoje dete. U velikoj nevolji su nam se desile i lepe stvari jer jos uvek ima dobrih i humanih ljudi,koji su uz velike organizacije prikupili novac za našeg malog Stefana.

U svemu tome nam je jako pomogla Humanitarna organizacija Pokreni Život iz Leskovca ,tim predstavništva Acibadema iz Niša ,da smo veoma brzo i otišli na lečenje. Svaki provedeni dan je jako težak za roditelja kada dete leži u svom krevetu bez ikakvog pomaka i napredka i nakon svakojake terapije,svaki dan ,mesec , godina sa napadima.

Nakon svih tih godina dolazi do njegovog poboljšanja i napredka ,hodanja bez moje pomoći ,pričanja,trčkanja. Srećna sam zbog toga,ali još uvek pomalo tužna jer svemu ovome nije kraj ,još uvek slede odlasci na klinici, razne analize, pregledi, terapije…

U svemu ovome su nam potrebni divni ,humani ljudi da pomognu ovom malom biću da nastavi svoje lečenje sa opakom bolešću i izraste u jednog velikog , zdravog i srećnog dečaka“, rekla je Petra Ranđelović, Stefanova mama sa željom da njen sin što pre pobedi ovu bolest i vrati se normalnom detinjstvu.

Pozivamo vas da nastavite sa uplatama za Stefana Ranđelovića na dinarski račun 165-7010855807-48, devizni račun: 165-7010855831-73, otvoren u Addiko banci i putem PayPal naloga:

Hvala Vam što pomažete Stefanu Ranđeloviću!