Humanitarna organizacija Pokreni Život je danas realizovala tradicionalnu akciju podele novogodišnjih paketića učenicima škole za osnovno i srednje obrazovanje „11. Oktobar“.

Humanitarna organizacija Pokreni Život je danas realizovala tradicionalnu akciju podele novogodišnjih paketića učenicima škole za osnovno i srednje obrazovanje „11. Oktobar“. U saradnji sa direktorom škole Vladimirom Anđelkovićem smo podelili 156 novogodišnjih paketića učenicima uz poštovanje propisanih mere radi suzbijanja COVID-19.

Akciju su uveličali „Deda Mraz“ i „Nova Godina“ koji su spremili paketiće i došli sa svojim saradnicima u Leskovcu da obraduju ove mališane i ulepšaju im predstojeće praznike. Deda Mraz i njegovi saradnici vam spremaju jednu lepu novogodišnju akciju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje dva korisnika Fondacije, Ognjena Milčića i Stefana Ranđelovića.

O predstojećoj akciji ćemo Vam dostaviti više informacija u nedelju i obavestiti javno građane da u utorak 29.12. izađu sa svojim mališanima i kupe paketić koji su spremili čarobnjaci, a sav prihod od paketića i slatkiša ići će za lečenje dva mališana. Želimo da napomenemo da bez vašu medijsku podršku, bez vaše apele za pomoć i pomoć sugrađana Humanitarna organizacija „Pokreni Život“ ne bi ostvarila dosadašnje rezultate zato bismo još jednom uputili apel svim sugrađanima da pomognu našim korisnicima na dinarski račun: 165-7010855807-48 i u polje svrha uplate navesti za koga novac uplaćuju.

Trenutno Humanitarna organizacija „Pokreni Život“ prikuplja novčana sredstva za lečenje Viktora Mitića, Stefana Ranđelovića, Ognjena Stojanovića i Ognjena Milčića kao i za pomoć socijalno ugroženim porodicama u Leskovcu i okolini.