NAGRADE NA SPORTSKIM IGRAMA SINDIKATA UPRAVE SRBIJE

Danas je u Svečanoj sali grada Leskovca upriličen prijem za deo ekipe Gradske uprave Grada Leskovca, koji su uzeli učešće na 47. susretima Sindikata Uprave Srbije, koji su ove godine organizaovani u Kladovu.

Među 800 učesnika iz 31 grada Republike Srbije, našlo se i 22 takmičara iz Leskovca. Leskovac je ove godine zauzeo 7. mesto, a posebno je bio zapažen u ribolovu (1. mesto), bacanju kugle (2. mesto), skoku udalj (2. mesto), obararanju ruke (3. mesto), ženskoj i muškoj odbojci, ženskoj košarci i timskom tenisu (4. mesto).

 Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, je čestitao svima koji su učestvovali na ovim suretima .

Predsednica Sindikata Gradske uprave, Gorica Zdravković, naglasila je da Leskovac godinama uzimama učešće na ovim igrama, nakon pandemije koja je vladala dve godine, ljudi su jedva čekali da se ponovo vide, ona je izrazila  zahvalnost i gradonačelniku jer je prepoznao da je i to jedan segment sindikalnog delovanja  pored osnovnih, koji se tiču sindikalnih, materijalnih i socijalnih prava zaposlenih.

Bratislav Nešić, šef Kadrovske službe, koji je se na takmičenju izborio za prvo mesto u ribolovu, je istakao da je grad Leskovac za sobom ostavio takmičare Smedereva, Apatina i druge  opštine kroz koje protiče Dunav.

Kako je rečeno na ovom prijemu, postoji mogućnost da grad Leskovac bude domaćin sledeće godine 48. sureta Sindikata uprave Srbije.

GRADONACELNIKSINDIKAT UPRAVE SRBIJESPORTSKE IGRE