BEZ OBZIRA NA APSOLUTNU VEĆINU KOJU JE OSVOJILA SNS U BOJNIKU ĆE BUDUĆU VLAST VEROVATNO ČINITI I DRUGE STRANKE

Od 27 odborničkih mesta u lokalnom parlamentu  Srpska napredna stranka osvojila je 19, samim tim može sama da formira vlast u Bojniku, ali kako je istakao predsednik opštine Nebojša Nenadović odgovornost će biti data i drugim političkim partijama.

On je gostujući u emisiji ,,U fokusu“ TV 4S  naglasio da je SNS u izbornoj koaliciji bila sa Seljačkom strankom, a pre izbora vlast je delila i sa SPS-om tako da u tim strankama vidi potencijal i dodao da će i Srpska radikalna stranka najverovatnije dobiti šansu za saradnju.

Nenadović je dodao da ove političke stranke imaju potencijal i da kako je rekao ,,mogu dobrim idejama da kroz pojedina kadrovska rešenja daju doprinos sveukupnom razvoju“.

On je zaključio da je svaka lokalna zajednica specifična i da donošenje odluka o budućoj vlasti zavisi nekada i od ličnih odnosa na terenu.

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Bojnik zakazana je za 17. avgust , „a do tada će se razgovarati i razmatrati sve opcije koje mogu biti od interesa za građane Bojnika“, podvukao je Nenadović.

Bratislav Lekić