Bojnik će u narednoj 2020. godini zabeležiti ekonomski rast ocenjuje u novogodišnjoj čestitki predsednik opštine Nebojša Nenadović

Svojim sugrađanima i građanima Jablaničkog okruga i Srbije srećnu i uspešnu 2020. godinu poželeo je predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović.On je svima poželeo puno uspeha, sreće, zdravlja i ljubavi

Nenadović je u zjavi za Televiziju 4S istakao da je godina na izmaku bila jedna od uspešnijih jer su unapređeni infrastrukturni, zdravstveni i obrazovni uslovi stanovništva,a na polju sporta je takođe zabeleđen veliki pomak. Kao kapitalni projekat koji je svakako obelešio 2019. godinu   Nenadović je označio početak izgradnje Agrozone u Kosančiću.

Nenadović podvači da je ova godina predstavljala pripremu za sve ono što će uslediti 2020. godine kada je u pitanju dalji razvoj Bojnika, a u tom kontekstu je i završetak izgradnje Agrobiznis zone u Kosančiću i otvaranje novih radnih mesta.

Nenadović zaključuje da ova opština ima punu saradnju sa resornim ministarstvima i Vladom Republike Srbije što će doprineti daljem sveukupnom razvoju.