Bojnik: Velika tragedija u Pridvorici stradali otac i ćerka (FOTO – VIDEO)

Jutros u Pridvorici kod Bojnika od strujnog udara stradali su otac i  ćerka, Jovana Asanović (15) i Srđan Asanović (47). Pretpostavlja se da je uzrok aparat za mužu krava..

,,Jutros  oko  8 sati, dogodila se velika porodična tragedija u porodičnoj kući Asanovića. Devojčica se prva uhvatila za muzilicu, zbog kiše motalica je bila mokra, i došlo je do stujnog udara.Stariji brat je čuo vrisak  i otac je pritrčao da spase ćerku, ali je i on stradao. Prema nezvaničnim informacijama, kada je stigla Hitna pomoć devojčica nije davala znake života, dok je otac preminuo na putu ka bolnici” , rekao nam je jedan od komšija Dalibor Kurtić..

Reč je o romskoj domaćinskoj i vrednoj  porodici sa četvoro dece, koja se godinama bavi stočarstvom i poljoprivredom. Otac Srdjan je bio i građevinac, dok je devojčica završila osmogodišnju školu.

I pored tragedija koja je zadesila ovu porodicu, postoji još jedan problem.Od jutros kada se desila neseća, oni nemaju i struju.Iz Elektrodistribucije su im rekli,da oni nisu nadležni da reše njihov problem.

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović i predsednik Skupštine Dejan Stojanović izražavaju najdublje saučešće porodici,sahrani neće moći da prisustvuju, jer su trenutno van zemlje.