PREDSEDNICA VLADE ANA BRNABIĆ NAJAVILA DA ĆE PUT PREKO RADANA BITI USKORO ZAVRŠEN U POTPUNOSTI

Izgradnja puta preko Radan planine trebala je da bude završena do kraja ove godine, ali se malo zastalo iz razloga što je ovaj kompleks zaštićeno područje i park prirode, kazala je premijerka Ana Brnabić.

Ona je dodala da će svakako za nekoliko meseci put biti u potpunosti završen. Prvih 15 kilometara puta je završeno i on se već uveliko koristi.

Brnabić je naglasila da će se intenzivirati radovi na distributivnom centru za prikupljanje poljoprivrednih proizvoda u Leskovcu.

Zahvaljujući tome, lakše će se privući investitori u prerađivačke kapacitete, jer ćemo prikupljanje raditi sami.

Već razgovaram sa ministarkom poljoprivrede Jelenom Tanasković i Danilom Cicmilom iz kabineta i tima predsednika Republike zaduženog za investicije kako možemo da dovedemo još jednog velikog investitora koji se bavi samo prehrambenom industrijom, objasnila je Brnabić.

Premijerka je istakla da je u planu i veliki broj projekata u Bojniku u okviru čitavog programa integralnog razvoja, najavivši da će uskoro posetiti ovu opštinu.

Opština Bojnik ima punu podršku Vlade Srbije u okviru politike integralnog razvoja, istakla je Ana Brnabić. Ona je iskoristila priliku da se zahvali stanovnicima opštine Bojnik jer je na nedeljnim izborima akttuelna vlast dobila 77 odsto glasova birača.

Takođe je najavila i posetu opštini Medveđa, gde se radi na kulturnom centru i rimskom kupatilu, kao i na rekonstrukciji i dodatnom uređenju Sijarinske Banje.

PREMIJERKA ANA BRNABIĆPut preko Radana