DANAS ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA POVODOM DODELE POLJOPRIVREDNIH SUBVENCIJA

U sali Skupštine grada Leskovca danas je održan prijem za poljoprivredne proizvođače iz krajeva Leskovca u kojima je prethodnih godina organizovana podela subvencija, a koja je ove godine izostala zbog epidemiološke situacije.

„Iskreno mi je žao što se zbog trenutne epidemiološke situacije nisam susreo sa 994 poljoprivrednika koji su ostvarili ove godine pravo na podsticajna sredstva ali smo ipak odlučili da održimo konferenciju sa predstavnicima svih šest područja grada kako ne bismo prekidali tradiciju, kazao je ovom prilikom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. On je podsetio da je ove godine umesto planiranih 30 miliona dinara isplaćeno 34,5 miliona dinara na ime subvencija poljoprivrednicima. Što predstavlja znatno uvećenje.

U ime poljoprivrednika se obratio Srđan Veličković i zahvalio se lokalnoj samoupravi i gradonačelniku na podršci poljoprivrednim proizvođačima.

Na kraju prijema gradonačelnik Goran Cvetanović uputio je novogodišnju čestitku svim poljoprivrednim proizvođačima koji vredno i marljivo rade i postižu rezultate.

POLJOPRIVREDA