DANAS SU POČELI RADOVI NA IZGRADNJI MOSTA PREKO TULOVSKE REKE

Radovi na izgradnji mosta preko rasteretnog kanala Tulovske reke počeli su danas.Most će biti dužine 17,9 matara i širine 10 metara. Vrednost celokupnog posla je 27,4 miliona dinara , a rok za završetak radova je 90 dana , kazao je tom prilikom gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović. Sa obe strane ovog mosta , kako je dodao Cvetanović biće urađene pešačke staze u širini od dva metra , dok će kolovoz biti širok  šest metara.

Sa završetkom ovog posla biće obezbeđeni uslovi da se osiguraju usevi stanovnika Badinca, Žižavice, Guberevca, Male i velike Grabovnice,Gorneg i Donjeg Bunibroda , Mrštana , Bobišta, naselja Ančiki i Bratmilovca, podvukao je Cvetanović.On je ujedno podsetio da je lokalna samouprava u cilju sprečavanja plavljenja koje je ranijih godina bilo često do sada uložila preko 100 miliona dinara, a samo je za ekspoprijaciju u tom cilju dato oko 20 miliona dinara.

U ime izvođača radova firme HSV iz Vlasotinca govorio je njen direktor Jovan Cvetković koji je rekao da će radovi biti završeni u planiranom roku i na profesionalan način.Kako je zaključeno ovi radovi su bili prioritet lokalne smouprave koja je pokazala punu odgovornost.

IZGRADNJAleskoavacMOSTTULOVSKA REKA