DANAS SU POČELI RADOVI NA REHABILITACIJI RASKRSNICE KOD TRI ŠEŠIRA

Danas su počeli radovi na rehabilitaciji raskrnice kod Tri šešira.Kako je istakao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je sa saradnicima obišao ove radove reč je o jednom od najfrekventnijih puteva u našem gradu jer vodi prema Lebanu i dalje u pravcu Medveđe, odnosno drugom kraku koji povezuje Leskovac sa Bojnikom.

Radove izvodi preduzeće Putevi Srbije, a oni obuhvataju ukupno 2.500 kvadratnih metara u šta će biti uloženo 3 miliona dinara.

Cvetanović je istakao da je u planu da se ovi radovi okončaju do kraja nedelje, on je naglasio da će radovi da se izvode i na putnom pravcu prema Lebanu u dužini od 4.600 metara i da njih takođe finansiraju Putevi Srbije u visini od 165 miliona dinara.

Direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić govorio je o tehničkim karakteristikama ove saobraćajnice i naglasio da je skunut završni sloj asfalta koji je bio u jako lošem stanju i da će umesto njega biti ugrađen novi sloj.

Kako je rečeno ovom prilikom lokalna samouprava u saradnji sa Vladom i republičkim preduzećima nastoji da unapredi uslove života svih građana.

 

Tri šešira