Deca iz Bojnika posetila Sajam sporta u Beogradu

Angažovanjem Sportskog saveza opštine Bojnik i uz podršku lokalne samouprave dvadeset učenika osnovnih škola posetilo je Sajam sporta koji je nedavno  održan u Beogradu.

 Kako naglašava predsednik Sportskog saveza opštine Bojnik Dejan Arsić ovo je bila prilika da se učenici upoznaju sa ovom manifestacijom i da pogledaju na licu mesta razne sportove i opremu, ali i da se druže i prisustvuju mnogim promocijama koje su pratile ovu sajamsku manifestaciju.

Sportski trener Igor Zdravković podvlači da su mališani iz Bojnika telesno i kondiciono spremni za mnoga sportska takmičenja, ali  ono što njima nedostaje je upoznavanje sa mnogim savremenim sportskim dostignućima. On dodaje da su se mališani na sajmu upoznali sa opremom , a imali su priliku i da se fotografišu sa mnogim sportistima.

Utisci posle prisustva sajmu su pozitivni, a učenici kažu da je sve vuiđeno doprinelo da bolje razumeju mnoge sportove .

Posle obilaska sajma učenici su na stadionu Voždovac imali priliku da pogledaju i utakmicu Super lige Srbije između Voždovca i Proletera.

OPŠIRNIJE U VESTIMA TV 4S …