Dinča otvorio Grdeličko leto spektakularnim koncertom

U Grdelici je sinoć nastupom Milana Dinčića Dinče,a u pratnji orkestra Bumerang 016  počela već tradicionalna manifestacija  „Gredličko kulturno leto“.Kako sam Dinča kaže velika je obaveza i odgovornost da se nastupi pred publikom u svom mestu , tako da je uvek prisutna pozitivna trema. U intervjuu za našu televiziju Dinča naglašava da je repertoar za ovaj nastup pažljivo osmišljen , kako bi se zadovoljili ukusi i mlađe i starije publike,a mi našim prisustvom možemo potvrditi da je koncert bio profesionalan i u isto vreme spontan jer su se smenjivale kako popularne narodne, tako i pop i rok melodije.

Entuzijasta ,direktor grdeličkog Doma kulture Marko Trivunić koji se pokazao i dokazao i kao dobar menadžer , naglašava da je i ove godine ,,Grdeličko leto,,bilo pažljivo osmišljeno i da se sa malo novca i angažovanje sponzora može dosta učiniti kada je u pitanju zabava svih generacija.

,,Grdeličko leto,, dobijaće na značaju sve više jer je Grdelica pored samog Koridora 10 , što stvara obavezu da se program i naredne godine koncipira u skladu sa ukusom ne samo domaće, već i publike iz čitavog regiona.

U nastavku ove manifestacije   biće upriličeno grčko veče, makedonsko veče, sajam vina i roštilja ,a gostovaće i  Haus Bend i Alen Islamović .Na sinoćmnjem koncetru prema nekim procenama bilo je oko 3000 posetilaca iz čitave južne Srbije.