Doček Elvisa Bajramovića pobednika 59. Sabora trubača u Guči

U Bojniku na centralnom gradskom trgu priređen je doček za pobednika 59. Dragačevskog sabora trubača u Guči, Elvisa Bajramovića.

Posle Fejata Sejdića koji je na ovom saboru pobeđivao mnogo puta i dobio sve što se može dobiti, zatim Dragana Ametovića, Nebojše Sejdića i Kristijana Azirovića koji su takođe dobijali nagrade u Guči, zahvaljujući Elvisu Bajramović truba se ponovo vratila u Bojnik i zato je on zaslužio da na dočeku danas bude još veći broj njegovih sugrađana.
Elvis se ovom prilikom zahvalio lokalnoj samoupravi i svima koji su pomogli njegov odlazak na Sabor trubača, kao i organizatorima dočeka i građanima koji su došli po toplom vremenu i obećao da će uskoro održati i koncert.
Orkestar Elvisa Bajramovića je na najbolji način predstavio opštinu Bojnik na Saboru trubača u Guči.
Elvis od svoje šeste godine svira trubu, profesionalno od četrnaeste,a sa dvadeset godina je imao i svoj orkestar,koji do sada nije promenio nijednog člana.
U ime lokalne samouprave, pobedu Elvisu je čestitao pomoćnik predsednika Boban Petrović.
Organizator ovog dočeka je Ustanova dom kulture Bojnik u saradnji sa lokalnom samoupravom, direktor ove ustanove Nenad Jovanović istakao je da je Bojnik rasadnik talenata trube.

Inače pre Elvisa, bojničanin Kristijan Azirović je 2013. godine bio pobednik 53. Sabora trubača u Guči i danas je došao da čestita pobedu svom sugrađaninu.

https://www.facebook.com/1581465782092094/videos/686604228469978/