Donacija “Telekoma Srbija“ Opštoj bolnici Leskovac

Kompanija Telekom Srbija donirala je leskovačkoj Opštoj bolnici kompjutersku opremu u vidu monitora, štampača, i laptopova vrednosti 1.200.000 dinara.

Ovo nije prva donacija Telekoma našoj zdravstvenoj ustanovi, oni su pre dve godine nama donirali preko potreban bronhoskop i deset EKG aparata, naglasio je zahvaljujući se u ime rukovodstva ovoj društveno odgovornoj kompaniji direktor bolnice doktor Nebojša Dimitrijević.

,,Nastavljamo uspešnu saradnju koju imamo sa KompanijomTelekom koja spada u veoma društveno odgovorne firme, pogotovu prema našoj bolnici, a velika incijativa potiče i od strane grada koji ima saradnju sa ovom kompanijom kao i samog gradonačelnika Leskovca, kome želim da se zahvalim, za sve donacije do sada kao i za sve buduće koje će u narednom periodu biti upućene ka našem zdravstvenom centru” kazao je direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimtirijević .

Odnos Telekoma Srbije prema Opštoj bolnici u Leskovcu je nešto što mi kao kompanija znamo da cenimo, negujemo i poštujemo. Mi danas govorimo o zdravstvenoj ustanovi koja pokriva 150 hiljada stanovnika koji gravitiraju ka Leskovcu, i zbog kojih smo pre dve godine bolnici donirali preko potreban i neophodan bronhoskop a današnja donacija samo je nastavak uspešne saradnje koju imamo sa ovom zdravstvenom ustanovom, naglasio je šef službe u sektoru za prodaju u državnoj upravi Vule Vuković i dodado da sve službe u javnom sektoru koriste usluge ove nacionalne kompanije koja ima dugogodišnju partnersku saradnju sa našim gradom.

 

Vuković  je ovom prilikom najavio da će kompanija Telekom Srbija tokom 2018. godine u grad Leskovac uložiti oko 4 miliona evra, putem projekta koji će realizovati u saradnji sa kompanijom Huavej. Reč je o projektu unapređenja fiksne mreže putem OLP tehnologije za 7000 korisnika na teritoriji grada.