EKIPA PETLIĆA FK „SLOGA“ ZAUZELA TREĆE MESTO NA „NACIONAL KUP“ TAKMIČENJU U NIŠU

Ekipa petlića leskovačkog Fudbalskog kluba Sloga ostvarila je zapažen uspeh na Nacional kup takmičenju za mališane rođene 2012. godine koje je održano u Nišu.

Na ovom takmičenju petlići su zauzeli treće mesto u konkurenciji 22 ekipe iz cele Srbije i na taj način pokazali da se timskim radom i stalnim treninzima može savladati bilo koji protivnik.

Kako je u izjavi za TV 4S kazao trener ekipe Sloge Dejan Jocić, ovakav uspeh je rezultat kontinuiranog rada sa mališanima.

Jocić ističe da je u grupnoj fazi savladana ekipa Popovca rezultatom 2:1, odigrano je nerešeno 2:2 sa ekipom Filip Filipović i da su petlići Sloge poraženi rezultatom 3:0 od Atletika.

U četvrtfinalu Sloga je pobedila ekipu Jagodine, što dokazuije rezultat 1:0,  ali je u polufinalu izgubila 3:1, u borbi za treće mesto igrala je sa ekipom Zaječara i pobedila sa 3:0, kaže Jocić.

Najbolji u timu Sloge su bili Ognjen Jocić koji je dao tri gola, Novak Stojijković i Mihajlo Pavlović postigli su dva pogotka, dok je Ognjen Marković postigao jedan.

Ovi mali fudbaleri kažu da se raduju trećem mestu i da im nije teško da uprkos toplim letnjim temperaturama vredno treniraju.

Poželećemo da ovi talentovani mališani postižu sve bolje rezultate, a ujedno naglašavamo da  svaki sportski uspeh na neki način obavezuje da sledeći bude još bolji.

FK SlogaNacional kup takmičenje