EKIPE LESKOVAČKE TOPLANE ANGAŽOVANE SU OD RANOG JUTRA NA USPOSTAVLJANJU SISTEMA GREJANJA NA TERITORIJI GRADA

Radujatori su već od ranog jutra bili topli u naselju ,,Dubočica” koja se snabdeva toplotnom energijom iz kotlarnice  u ovom naselju., a kako ističe direktor ovog preduzeća Novica Stojanović sistem u kotlarnici ,,Crvena  zvezda” zahtevao je  veće angažovanje jer su , kako je naglasio ,, bio napunjen  vazduhom” , što je otežavalo izbačenje toplote. Stojanović ističe da je ovaj problem rešen i da tople probe za ostali deo grada kreći po planiranoj dinamici. Teškoće stvara i činjenica da sistem nije bio u funkciji prethodnih šest meseci, ali da se sve teškoće rešavaju u hodu .On dodaje da će naredna dva dana biti vršene tople probe i da se građani mogu preko upravnika zgrada obratiti JP Toplani ukoliko nastane bilo koji problem.

Stojanović podvači da je zadovoljan naplatom potraživanja i dinamikom izmirivanja obaveza prema ovom preduzeću . On je dodao da je dug iz prethodnog perioda prema Toplani oko 120 miliona od strane fizičkih i oko 80 miliona za pravna lica uz  ohućnost zaključenja ugovora o reprogramu.

Stojanović napominje da cene grejanja u Leskovcu nije menjane od 2015. godne i poziva neredovne platiše da izmire svoje obaveze.