EXPERT STIL BOJNIK LIDER U PROIZVODNJI JABUKE I KRUŠKE U OVOM DELU SRBIJE

Savremena tehnologija u gajenju jabuke i kruške uz angažovanje stručnog kadra i primenu protivgradne zaštite i najnoviji kompjuterizovani sistem navodnjavanja katrakterišu proizvodni ciklus Plantaže Expert stil u Bojniku.

Ova plantaža postoji već deset godina, ali je uspela da se kvalitetom probije na tržištu i stane na crtu ostalim renomiranim plantažama sa severa zemlje.

Kako ističe jedan od vlasnika Dragan Đorđević ovo porodično imanje koje se prostire na površini od 21. hektara traži stalna ulaganja, ali i kontinuiran rad uz primenu agrotehničkih mera i praćenje inovacija u ovoj oblasti proizvodnje. Ovo imanje ima i dve sopstvene hladnjače.

Đorđević podvlači da je ovo porodično imanje koje iziskuje rad i angažovanje tokom cele godine i dodaje da se samo sadnjom sertifikovanog materijala i uz stalnu konsultaciju poljoprivrednih stručnjaka može očekivati kako prinos, tako i plasman na tržištu.

Naša ekipa koja je boravila na ovom imanju imala je priliku da vidi entuzijazam i volju vredne porodice Đorđević da svojim iskustvom pomogne i drugim zainteresovanim proizvođačima.

EXPERT STIL