Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje 34. Sajam zapošljavanja, u utorak 15. oktobra

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje  34. Sajam zapošljavanja, u utorak 15. oktobra u 11 sati, u holu Kulturnog centra  u Leskovcu.

Na drugom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja  učešće je najavio 21 poslodavac iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, trgovine, elektroindustrije, bankarstva i osiguranja, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 300 osoba različitih profila zanimanja: diplomirani ekonomisti, tekstilni i prehrambeni inženjeri, grafički dizajneri,  šivači.

Zatim tu su i automehaničari, elektrotehničari, elektroinstalateri, električari, lica mašinse struke sa poznavanjem rada na CNC  mašinama, operateri, magacioneri,  ugostiteljski radnici, tkači, pakeri, vozači, viljuškaristi, prodavci,  agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije.

Sajam će otvoriti predstavnik lokalne samouprave.