FONDACIJA „POKRENI ŽIVOT“ IZ LESKOVCA TOKOM PROTEKLE GODINE PRIKUPILA JE NOVČANA SREDSTVA ZA REKONSTRUKCIJU ČETIRI KUĆE, A U TOKU JE IZGRADNJA JOŠ DVA OBJEKTA

Fondacija „Pokreni život“ računajući na humanost i solidarnost građana želela je, a u tome je i uspela da stambeno zbrine prvenstveno višečlane socijalno ugrožene porodice.

Kako je istakao Dušan Miljković iz ove organizacije motiv je uvek bio pomoć onima kojima je ona najpotrenija. Osim građana znatna finansijska sredstva izdvojile su i mnoge duštveno odgovorne kompanije, a najveća satisfakcija za ovaj rad je radost porodica i osmeh mališana koji su napokon dobili krov nad glavom.

Miljković ističe da je od skoro pokrenut i projekat „Banka humanosti“, odnosno punkt u okviru tržnih centara gde se može dati prilog za socijalno ugrožene. Na ovaj način Fondacija „Pokreni život“ je postala organizacija od regionalnog značaja. Ovakav punkt se trenuitno nalazi u niškom Stop šop centru, a planira se dalje proširenje i na celu zemlju.

Fondacija „Pokreni život“, kako je zaključio Miljković do sada je 4 stambena objekta  renovirala i kompletno opremila nameštajem na području grada Leskovca, a u toku je renoviranje jedne kuće u Nišu i jedne u Vranju.

Humanitarna fondacija Pokreni život