FORUM ŽENA GRADSKOG ODBORA SNS-a LESKOVAC TRADICIONALNO JE I OVE GODINE PODELIO VASKRŠNJA JAJA

Forum žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, povodom uskršnjih praznika danas je tradicionalno organizovao podelu vaskršnjih  jaja sugrađanima na Centralnom gradskom trgu.

Na današnjoj konferenciji za medije obratila se Krsistina Vasiljković, predsednica Foruma žena koja je govorila da je cilj ove akcije da se ukaže na značaj predstojećeg praznika kome se najviše raduju najmlađi.

Ona je naglasila da su za najmlađe sugrađane aktivistkinje SNS-a spremile i slatkiše i čokoladna jaja.

„Deca se najviše raduju i verujem sa nestrpljenjem čekaju nedelju, jer Uskrs jeste najradosniji hrišćanski praznik, upravo zbog farbanja jaja i ukrašavanja istih, ali i nama starijima priprema ovog praznika uliva radost i nadu. Članice Foruma žena GrO SNS Leskovac, pored mnogobrojnih akcija koje organizujemo i koje uglavnom imaju humanitarni karakter, kao i obeležavanje mnogih Međunarodnih dana kako bi smo ukazale na značaj pojedinih datuma, organizacija podele uskršnjih jaja nam je jedna od najlepših akcija, u kojoj sve mi složno učestvujemo u pripremi, nabavci, farbanju i ukrašavanju, jer je ova akcija namenjena prvenstveno deci, našim najmlađim sugrađanima, koji se raduju svemu lepom što praznik sa sobom nosi. Zato smo danas pored ofarbanih jaja koje ćemo deliti, pripremile i mnogobrojne slatkiše u duhu uskrsa, od čokoladica sa motivima, do čokoladnih jaja i zeka.
Neka nas Vaskrsenje Hristovo podseti na snagu uma i smisao života nadahnut međusobnim uvažavanjem i tolerancijom, a pokrenut optimizmom i odgovornošću, na čemu mora da počiva svako društvo.

U ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, upućujem iskrene čestitke svim našim sugrađanima, sa željom da radost ovog praznika provedu u zdravlju i blagostanju, porodičnoj sreći i miru. HRISTOS VOSKRESE“

Za ovu tradicionalnu akciju koja je prvi put ove godine bila organizovana na novoizgrađenom trgu vladalo je veliko interesovanje, a najveseliji su bili naši najmlađi sugrađani.

Forum žena SNS Leskovac