Fudbalski savez Jablaničkog okruga podelio lopte

U svečanoj sali Grada Leskovac Fudbalski savez Jablaničkog okruga danas je uručio lopte klubovima koji se takmiče u ligama koje vodi ovaj savez. Lopte su dobili klubovi članovi Jablaničke okružne i Međuopštinske lige.

Fudbalski savez Jablaničkog okruga podelio je 32 fudbalske lopte a za ovu donaciju izdvojeno je 160 hiljada dinara, kojom je Fudblaski savez ispunio obećanje dato na poslednjoj skupštini Fudblaskog saveza Jablaničkog okruga, da će svi klubovi dobiti po jednu kvalitetnu fudbalsku loptu. Naše dve lige su jedne od najboljih liga ne samo u regionu istočne Srbije, nego i na teritoriji čitavog Fudbalskog saveza Srbije. To se pokazalo u takmičenju prošle godine, to se dokazuje i u ovoj takmičarskoj sezoni rekao je Dragan Stojiljković, predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

Dragan Stojiljković istakao je ovom prilikom da veliku pomoć pruža lokalna samouprava na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, koji je zajedno sa svojim timom prepoznao značaj fudbala kao najvažnije sporedne stvari na svetu.

U ime lokalne samouprave prisutne predstavnike sportskih klubova pozdravila je članica Gradskog veća zadužena za sport Brankica Stamenković.

Drago mi je što postoje ovakve inicijative i što nijedna donacija nije mala, svaka doprinosi da se nešto u klubu dešava i da stvari idu na bolje. Želim vam puno uspeha i da u narednom periodu svaki od naših klubova krenu bar jedan korak više, poručila je članica Gradskog veća Brankica Stamenković.