GG „ZA LESKOVAC ZAJEDNO“ PREDSTAVILA JE DANAS KANDIDATKINJU KOALICIJE „MORAMO“ ZA PREDSEDNICU SRBIJE PROFESORKU BILJANU STOJKOVIĆ

Kako je na pres konferenciji kazao odbornik GG „Za Leskovac zajedno“ Nenad Zdravković, kao deo koalicije Moramo podržava ovu kandidaturu jer je u pitanju građanska aktivistkinja i predsednica je vanstranačke organizacije Skupština slobodne Srbije.

Kao vanstranačka ličnost pobornica je ideje za slobodu, jednakost i očuvanje ekologije, dodao je Zdravković. On je ujedno pozvao građane da ovu kandidaturu u Leskovcu podrže svojim potpisima 7. marta u prostorijama GG „Za Leskovac zajedno“.

Predsedniik GG „Za Leskovac zajedno“ Nebojša Cakić ukazao je da Kompanija PWW odlaže opasan medicinski i hemijski i azbesni otpad na svojoj deponiji u Željkovcu koji se dovozi iz čitave Srbije. On je dodao da se ovo mora prekinuti jer može izazvati nesagledive posledice po zdravlje i život ljudi.

Kako je zaključeno GG „Za Leskovac zajedno“ koja je deo koalicije Moramo kao imperativ je postavila prekid odlaganja opasnog otpada na šta je više puta i ukazivala u lokalnom parlamentu kao odbornička grupa.

MoramoZa Leskovac zajedno