GRAD LESKOVAC ZAVRŠIO PODELU SUBVENCIJA POLJOPRIVREDNICIMA

Nakon podela u Grdelici, Pečenjevcu i Brestovcu, Vučju i Manojlovcu podela subvencija poljoprivrednim proizvođačima za tekuću, 2021. godinu, završena je danas podelom u SRC Dubočica gde je ugovore u vrednosti od 21,7 miliona dinara dobilo 476 poljoprivrednika. U tekućoj godini za subvencije je iz budžeta grada odvojena suma u iznosu od 46 miliona dinara i subvencije je dobilo 1060 poljoprivrednika, najviše do sada.

Ugovore je i danas uručio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je istakao da poljoprivreda predstavlja razvojnu šansu kako Leskovca i leskovačkog kraja, tako i čitave Srbije.

U ime poljoprivrednika danas se obratila Sanja Jovanović iz Bogojevca koja se sa porodicom bavi plasteničkom proizvodnjom na oko 60 ari.

Na današnjoj podeli gradonačelnik Cvetanović je najavio podelu paketića deci mlađoj od sedam godina koja je zakazana sutra u velikoj hali SRC Dubočica i rekao da će podelu pratiti prigodan novogodišnji dečju program sa Leontinom, kao i podelu paketa penzionerima i stanovništvu u stanju socijalne potrebe.