Gradonačelnik Bora posetio Leskovac

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić posetio je  gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića, tim povodom u Svečanoj sali Grada Leskovca održana je konferencija za medije.

Gradonačelnik Cvetanović poželeo je dobrodošlicu gostu i istakao da je uvek  prijatno ugostiti prijatelje iz drugih gradova čije posete služe da se razmene iskustva i unapredi saradnja.
„Razgovarajući sa gradonačelnikom Milikićem došao sam do saznanja da se i u Boru grade saobraćajnice, brine o mladima, starijima, poljoprivrednicima, ulaže se u zdrastvene ustanove, u škole, jednom mišlju, kao i u čitavoj Srbiji brine se o čoveku“,  kazao je Cvetanović.

„Prolazeći kroz Leskovac primetio sam da se ovaj grad iz dana u dan sve više razvija, ovo nije Leskovac kakav ja pamtim, danas je to mnogo lepše i mnogo bolje. Ono što malo ljudi zna jeste da je Leskovac kulturni centar Srbije, na vrhu po kulturnim aktivnostima koje se dešavaju. Drago mi je što Leskovac mogu da uzmem kao primer kada su u pitanju kulturne aktivnosti i kulturne institucije“, kazao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Grad Leskovac ima dobru razvojnu šansu i ima priliku i mogućnost da ide korak unapred zajedno sa ravojem Republike Srbije i politike koju vodi Republika Srbija, rekao je Milikić istakavši posebno zadovoljstvo što je predsednik Aleksandar Vučić najavio novi auto-put za grad Bor, što je velika stvar i veliki pomak za ovaj grad.