GRADONAČELNIK LESKOVCA GORAN CVETANOVIĆ PREDSTAVIO NOVE KANDIDATE GRADSKOG VEĆA I SVOJU NOVU ZAMENICU

Umesto dr Ane Janković Stojanović dosadašnje zamenice gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića predložena je dr Lidija Dimitrijević, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, dok su za nove članove Gradskog veća predloženi i predstavljeni Andrija Atanasković koji je do sada obavljao funkciju pomoćnika gradonačelnika, diplomirani tehnolog Vladanka Stamenković i doktorant na Ekonomskom fakultetu Jelena Stanković.

Dosadašnja zamenica gradonačelnika dr Ana Janković Stojanović kao uspešni internista vraća se u Opštu bolnicu, dok će Srećko Stamenković biti asistent na Visokoj akademiji strukovnih studija Južna Srbija, a Slobodan Glišić odlazi u Beograd gde će biti profesor na Visokoj zdravstvenoj strukovnoj školi. Dosadašnja gradska većnica dr Aleksandra Milovanović vraća se na svoje radno mesto doktora u Opštoj bolnici.

Gradonačelnik Goran Cvetanović se zahvalio dosadašnjim članovima svog tima i naglasio da su dali nemerljiv doprinos u realizaciji raznih infrastrukturnih, privrednih, kulturnih, sportskih i drugih projekata značajnih za razvoj grada.

Cvetanović je naglasio da se timski rad ogleda i u stalnim konsultacijama i prihvatanju konstruktivnih ideja što ilustruje i činjenica da je za naš grad zainteresovan sve veći broj domaćih i stranih investitora.

Cvetanović je zaključio da Leskovac postaje grad dobre prakse u svim oblastima i izdvojio oblast socijalne zaštite za šta je juče Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja opredelilo 17 miliona dinara, ali i ne manje uspehe koje grad postiže na  polju sporta i kulture, a to ilustruje činjenica da je FAPOR uvršten u festival od nacionalnog značaja.

Konačnu odluku o novim kadrovskim rešenjima doneće Gradska skupština na sutrašnjem zasedanju.