GRADONAČELNIK SA SVOJIM SARADNICIMA DRUŽIO SE DANAS SA NAJMLAĐIM LESKOVČANIMA U KONJIČKOM I AERO KLUBU

Ovo druženje tradicionalno je povodom početka nove školske godine organizovano u  u Konjičkom klubu “Hisar” na  hipodromu i Aero klubu “Saša Mitrović”.

Veliki broj dece najpre je imao priliku da se provoza fijakerom i jaše konje, a potom i da vide izbliza i čak uđu u avione koji su izloženi ispred hangara Aero kluba.
Članica Gradskog veća Jelena Stanković u ime gradonačelnika pozdravila je prisutne. Ona je podvuukla da Grad Leskovac organizuje druženja kako bi ulepšao ovaj vikend našim mališanima. Ove subote, kako je naglasila Stankovićeva naši najmlađi sugrađani imaće priliku da posete konjički i aero klub sa ciljem da im približimo njihove aktivnosti”.

Mališani su sa roditeljima imali priliku da osim hangara Aero kluba puštaju i zmajeve i uživaju u opuštenoj atmosferi što je bio i cilj ove manifestacije.

O tradiciji Aero kluba u Leskovcu govorila je članica Gradskog veća Vladanka Stamenković koja je naglasila da je ovo veliko bogatstvo i ponos grada.

O planovima Aero kljuba ,,Saša Mitrović”, govorio je njegov predsednik Goran Mladenović koji je podvukao da je ovaj prostor dat na korišćenje gradu i da će to mnogo značiti jer će postati svojevrstan poligon za obuku i kao sportski aerodrom.

Ovom prillikom gradonačelniku Goranu Cvetanoviću uručena je zahvalnica za dugogodišnju podršku i konstatovano da će praksa obilaska ovih mesta postati tradicija.

>Konjički klubAero klubSaša Mitrović