Gradski odbor Socijalističke partije Srbije proslavio Đurđevdan

Rezanjem slavskog kolača, u subotu je  Gradski odbor Socijalističke partije Srbije proslavio svoju stranačku slavu Đurđevdan u prisustvu članova, aktivista, simpatizera, koalicionih partnera i predstavnika drugih stranaka.

,,Evo već 11 godina sam u svešteničkom činu, a 14 godina sam u ovom gradu još kao đakon ovde  dolazio sam sa starijim sveštenicima, sasluživao i uvek ste bili u ovolikom ili još većem broju. Uvek ste negovali prijateljstvo sa drugim političkim partnerima, sa prijateljima, ima tu velike hrišćanske ljubavi među vama. Neka bi dao Bog da se viđamo u što većem broju, u zdravlju i veselju, da ovde vidimo još više mlađa lica, da vaša tradicija i poštovanje i slavljenje krsne slave pređe i na mlađe generacije i da se nikada ne zaboravi“, rekao je u svom obraćanju sveštenik Zvonimir Živković.

Velika mi je čast da ispred  Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije pozdravim sve prisutne  i zahvalim što su svojim prisustvom uveličali proslavu rekao je domaćin slave Nebojša Kocić i ovom prilikom se zahvalio i svima onima koji su pomogli u pripremi slave.

Kocić je domaćinstvo za narednu godinu predao Oliveru Mladenovskom.