Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš na novoj adresi

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš od juče je na novoj adresi. Svečanosti povodom otvaranja prostorija prisustvovali su predstavnici Izvršnog odbora SNS i brojni članovi i funkcioneri Srpske napredne stranke iz Niša i Nišavskog okruga, kao i koalicioni partneri.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić iskazao je veliko zadovoljstvo uslovima rada koji su u novim prostorijama obezbeđeni stranci u Nišu i izrazio zahvalnost svim članovima i simpatizerima koji su pomogli da se prostor uredi za rad.

 

„Drago mi je zbog fotografija koje se nalaze u svakoj prostoriji, a koje ilustruju sve ono što je Srpska napredna stranka uradila prethodnih godina, a posebno ono što je Aleksandar Vučić učinio za Niš i čitav niški region, čime je Niš krenuo na bolje“, izjavio je Glišić, primećujući da su nove prostorije jako funkcionalne za potrebe SNS i da odgovaraju njenoj snazi.
„Nove prostorije omogućuju nam da uvedemo jednu novu praksu, a to su redovne konferencije za medije, na kojima ćemo na nedeljnom nivou izveštavati građane šta smo uradili za njih“, rekao je na svečenosti poverenik Gradskog odbora SNS Niš Zvezdan Milovanović.

Nove prostorije Gradskog odbora SNS Niš nalaze se u ul. Vojvode Mišića br. 50 i biće otvorene za građane svakog radnog dana od 8 do 20 sati.

 

NIS