GRO SNS LESKOVAC NAJOŠTRIJE OSUĐUJE NASILNO PONAŠANJE I VANDALIZAM

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Goranom Cvetanovićem najoštrije osuđuju vandalizam, nasilni upad u Narodnu skupštinu i uništavanje javne imovine koja se nažalost dogodila juče u prestonici.

U demokratskom društvu protesti jesu legitiman način za izražavanje stavova, nezadovoljstva i neslaganja, kazala je na pres konferenciji u Gradskom odboru SNS-a poslanica u Narodnoj skupštini Srbije Olivera Pešić.

Ona je dodala da jučerašnji nemili događaji na ulicama Beograda nemaju nikakve veze sa demokratijom i fer političkom borbom, oni predstavljaju napad na našu državu, pokušaj destabilizacije i nasilno preuzimanje vlasti jer ta ista opozicija na izborima nije dobila poverenje građana.

Građani su svoju volju pokazali na izborima izabravši političku opciju čiji program podržavaju jer znaju da sa Srpskom naprednom strankom Srbija ide pravim putem razvoja, stabilnosti i prosperiteta. Da predstavnici takozvane opozicije istinski brinu za dobrobit građana ne bi ugrožavali njihovu bezbednost „spontanim“ okupljanjem bez poštovanja mera prevencija i zaštite, ne bi podstrekivali na nerede i dovodili u opasnost malu decu, ugrožavajući pritom odveć tešku epidemiološku situaciju kazala je narodna poslanica Olivera Pešić.

Apelujemo na sve građane da poštuju mere zaštite i prevencije, da nose zaštitne maske i nenasilnim, demokratskim putem iskažu svoje stavove što je zagarantovano Ustavom i zakonima Republike Srbije.

Naša je obaveza da pokažemo da smo snažni i jedinstveni u odbrani stabilne i sigurne budućnosti naše dece zaključeno je na ovoj pres konferenciji.