IN MEMORIAM GORDANA STOJANOVIĆ

Gordana Stojanović predsednica Udruženja distrofičara Jablaničkog okruga i odbornica u Skupštini grada Leskovca, preminula je danas u 63. godini života od posledica korona virusa u Kovid centru Kruševac.

Ovu tužnu vesti saopštio je na današnjoj Skupštini gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je zamolio sve odbornike da joj minutom ćutanja odaju poslednju počast, što su svi prisutni u sali i učinili.

„Grad Leskovac, Udruženje distrofičara i sve organizacije koje se bave položajem i pravima osoba sa invaliditetom, porodica i brojni prijatelji su danas izgubili osobu koju su krasili neverovatna snaga, inteligencija i upornost. Goca je moja dugogodišnja saradnica, saborac, ali pre svega prijatelj. Iskreno sam se divio njenoj blagoj, pozitivnoj prirodi i ogromnoj životnoj snazi koji su prevazilazili njen hendikep. Uvek nasmejana, spremna da pomogne svakome, pravi predstavnik i borac za bolji položaj osoba sa invaliditetom. Saosećam sa bolom članova njene porodice, prijatelja i poznanika. Neka joj je večna slava i hvala“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.