Izmena režima saobraćaja u nedelju

Javno preduzeće Urbanizam i izgradnja obaveštava javnost da će u nedelju 18. marta počev od 7 sati pa do završetka radova koji su planirani za ponedeljak 19. mart, doći do privremene izmene režima saobraćaja u zoni raskrsnice ulice Miloša Obilića i Svetoilijskoj ulici u Leskovcu. Svetoilijska ulica izmena režima saobraćaj

Na osnovu rešenja dobijenog Gradske uprave Odeljenja za komunalno – stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu – odseka za saobraćaj zbog izvođenja građevinskih radova u zoni raskrsnice Miloša Obilića i ulice Svetoilijske kod prodavnice Orion, od 16. marta tekuće godine, Javno preduzeće Urbanizam i izgradnja Leskovac, sprovešće privremenu izmenu režima odnosno obustavu saobraćaja. Privremena izmena režima tj. obustava saobraćaja u zoni raskrsnice ulice Miloša Obilića i Svetoilijske ulice počeće u nedelju 18. marta od 7 sati pa do završetka radova čiji se kraj planira do ponedeljka 19. marta.

Izvođač radova je Trace PZP Vranje koje će izvoditi radove na pojačanom održavanju Svetoilijske ulice prema ugovoru sa Gradom koji je ujedno i investitor radova na pojačanom održavanju Svetoilijske ulice na potezu od raskrsnice sa ulicom Svetozara Markovića kod Gradske pošte, prema ulici Hisarskoj do raskrsnice sa Opštinskim putem 45 za Jajinu.

Javno preduzeće Urbanizam i izgradnja obaveštava sve učesnike u saobraćaju da se u vreme izvođenja ovih radova rukovode privremenom saobraćajnom signalizacijom na pomenutoj deonici.