Javni pozivi i konkursi NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je  14. februara godine, javne pozive/konkurse, u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih Programom rada za 2018. godinu.

 

Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica i Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlene osobe sa invaliditetom, su otvoreni do 02.04.2018. godine.

 

Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje i Javni poziv nezaposlenima romske nacionalnosti za dodelu subvencije za samozapošljavanje, su otvoreni do 16.04.2018. godine.

,,Javni pozivi/konkursi za obavljanje  stručne prakse, sticanje praktičnih znanja, obuke na zahtev poslodavca i subvencije za otvaranje novih radnih mesta za teže zapošljive kategorije nezaposlenih lica  su otvoreni do 30. novembra 2018. godine,, rekao je na konferenciji za novinare direktor leskovčke filijale NSZ Dejan Stanković

 

Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje objavljeni su na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje: www.nsz.gov.rs.