JKP ,,Jedinstvo“ iz Bojnika dobilo vozilo za hvatanje pasa i nove kontejnere

Zahvaljujući lokalnom rukovodstvu opštine Bojnik na čelu sa predsednikom Nebojšom Nenadovićem JKP ,,Jedinstvo“  dobilo je vozilo koje će prevashodno služiti za hvatanje izgubljenih i napuštenih pasa lutalica i njihovo transportovanje do prihvatilišta u Vlasotincu .

,,Vozilo je kupljeno putem javne licitacije, a opština Bojnik  je za kupovinu ovog vozila izdvojila sredstva u iznosu od 644.000 dinara sa PDV-om“ , kazao je v.d. direktora JKP „Jedinstvo“ Bojnik Borisav Ilić..

Takođe sredstvima koje je izdvojila lokalna samouprava mi smo nabavili i 38 novih kontejnera za prikupljanje otpada u Bojniku i Dragovcu, a u planu je i da ovu delatnost proširimo i na ostale mesne zajednice. Vrednost jednog  kontejnera sa trasnportom je oko 26.000 dinara“ , istakao je v.d. direktora JKP „Jedinstvo“  Borisav Ilić.

Da sve mesne zajednice na teritoriji opštine Bojnik dobiju kontejnere potrebno je nabaviti još 250 do 300 kontejnera.Pokušaćemo naredne godine, jer je reč o velikim sredstvima, da putem donacija i sopstvenim sredstvima nabavimo još kontejnera rekao je Ilić.

Opširnije u vestima TV 4S …