Kompanije ,,Jura,, uručila donaciju Opštoj bolnici u Leskovcu

Kompanija ,,Jura,, donirala je danas leskovačkoj Opštoj bolnici laparoskopske instrumente namenjene Službi hirurškog sektora i kolor dopler za rad Službe radiologije. Vrednost donacije je preko 3 miliona dinara. Zahvaljujući ovim instrumentima omogućiće se funkcionisanje dve operacione sale u kojima će se istovremeno izvoditi po dve laparoskopske operacije čime će se povećati broj intervencija i smanjiti lista čekanja kod pacijenata.

 

,,Opšta bolnica Leskovac jedna je od najboljih u Srbiji, a zaslužni za to su zaposleni i rukovodstvo u ovoj zdravstvenoj ustanovi koji svakodnevno i nesebično daju sve od sebe pružajući adekvatnu pomoć i negu svakom našem pacijentu. Dobro osoblje i odlična organizacija su stubovi na kojima počiva pre svega dobar rad, ali i ono što nikako nije zanemarljivo i što služi i pacijentima i lekarima je savremena oprema koja omogućava bolje pružanje zdravstvene zaštite rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On se zahvalio ovoj društveno odgovornoj kompaniji koja je kako je rekao svesna značaja pružanja zdravstvene zaštite našem stanovništvu i koja nesebično pomaže naše zdravstvene ustanove.

U ime rukovodstva leskovačke Opšte bolnice kompaniji Jura,gradonačelniku i  lokalnoj samoupravi na pomoći i podršci u poboljšanju uslova rada, zahvalio se direktor  Nebojša Dimitrijević i najavio šta će biti urađeno unarednom periodu.

,,Jedan od prioriteta je rekonstrukcija glavne zgrade bolnice, uređenje službi za pneumoftiziologiju i rehabilitaciju kao i preseljenje specijalističkih ambulanti u glavnu zgradu kao i izgradnja centralne intenzivne nege“ rekao je Dimitrijević

,,Moto naše kompanije je ljubav prema čoveku, ljubav prema naciji i mi se toga pridržavamo, nastavićemo da pomažemo kako grad Leskovac tako i njegove građane“ kazao je generalni direktor kompanije Jura za Srbiju Park Džon Hvan.

Ultrazvučni aparat biće predat na upotrebu Službi radiologije čime će se umnogome olakšati rad ove službe, poboljšati dijagnstika i povećati broj pregleda a samim tim i smanjiti velike gužve do kojih dolazi.

Vođa laparoskopskog tima i direktor hirurškog sektora dr Predrag Ivanović zahvalio se kompaniji ,,Jura,, na ovoj vrednoj donaciji koja će olakšati rad i njegove službe.

Zahvaljujući kompaniji Jura jedne od društveno najodgovornijih firmi u našem gradu do sada je putem donacija leskovačka Opšta bolnica opremljena mnogobrojnim savremenim aparatima.