LESKOVAC PROGLAŠEN LIDEROM ODRŽIVOG RAZVOJA NA 10. DUNAVSKOM BIZNIS FORUMU

Juče je u Novom Sadu održan deseti jubilarni Dunavski biznis forum u okviru kojeg je organizovan panel pod nazivom Dunavska strategija, uticaj biznisa na njenu implementaciju sa brojnim učesnicima iz Republike Srbije i regiona.

Jedan od panelista bio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je govorio na temu privrednog i društvenog razvoja s obzirom na to da je grad Leskovac proglašen liderom održivog razvoja u regionu.

Gradonačelnik Cvetanović je istakao da se lokalna samouprava kontinuirano zalaže za razvoj i prosperitet svih društvenih oblasti i da priznanja dolaze kao potvrda tog rada. BFC sertifikat za grad sa povoljnim poslovnim okruženjem Nacionalne alijanse za lokalni i ekonomski razvoj je gradu Leskovcu pripala po četvrti put prošle godine a dokazuje da administrativne službe funkcionišu dobro, kao i da su uslovi pokretanja privrednog društva i poslovanja u gradu na Veternici povoljni.

„Naša poruka, kako je rekao Cvetanović je da se sa setom sećamo slavne prošlosti sa željom da svi zajedno menjamo sadašnjost da bi naša deca imala bolju budućnost“.

Dunavski biznis forum