Leskovačkom Vodovodu obnovljena licenca

Rešenjem Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede od 22. marta leskovačkom Vodovodu, obnovljena je licenca za obavljanje poslova snabdevanja vodom za piće sistemom javnog vodovoda i za obavljanje poslova sakupljanja, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda sistemom javne kanaliza-cije, na period od 5 godina.

Prethodna licenca za obavljanje poslova snabdevanja vodom za piće sistemom javnog vodovoda, sakupljanja, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda sistemom javne kanalizacije izdata je leskovačkom preduzeću Vodovod 13.9.2013. god. na period od 5 godina.

Radi dobijanja licence za naredni period pravovremeno se krenulo u poceduru. Za dobijanje ovog rešenja Javno komunalno preduzeće Vodovod ispunilo je sve potrebne uslove u pogledu tehničko – tehnološke opremljenosti i organizacione i kadrovske osposobljenosti kako bi na kvalitetan način mogao da građanima Leskovca pruži sve neophodne usluge kako u pogledu snabdevanja vodom za piće tako i u pogledu sakupljanja, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda, navodi se u saopštenju leskovačkog preduzeća Vodovod.