Leskovčani uz Van Gogh i vatromet dočekali Novu godinu

Leskovčani koji su odlučili da novu 2019. godinu dočekaju na Širokoj čarsiji uživali su u nastupu rok grupe Van Gogh i bleh orkestra  Isidora Zećirovića. A tačno u ponoć usledio je spektakularni vatromet.

U ime gradonačelnika i lokalne samouprave novoizabrani načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić pristunima je poželeo srećnu Novu 2019. godinu.

Ćirić i pomoćnici gradonačelnika i gradski većnici u novogodišnjoj noći posetili su dežurne ekipe Policijske uprave u Leskovcu, JKP,,Komunalac”, Vatrogasne jedinice, službu Hitne medicinske pomoći i porodilište u Opštoj bolnici Leskovac.

Dejan Mihajlović kapetan policije kazao je da je sve u najboljem redu i da noć protiče mirno.

Prvi put u novogodišnjoj noći delagacija je posetila I JKP Komunalac

„Naš zadatak je da nakon novogodišnje proslave učinimo da Leskovac dočeka čist prvo januarsko jutro“, rekao je direktor Komunalca Vladimir Sinadinović.

Delegacija je posetila i vatrogasnu jedinicu, leskovački vatrogasci noć su proveli mirno i bez većih incidenata.

,,Imali smo jedan poziv na terenu zbog zaključavanja u stanu i pratili smo ispaljivanje vatrometa“, kazao je komandir odeljenja Srđan Stojković.

Zaposleni u službi Hitne pomoći, su radno i svečano dočekali Novu 2019. godinu.

,,U novogodišnjoj noći ova služba imala je deset intervencija na terenu, dvadeset pregleda u ambulanti uglavnom se radilo o hroničnim bolesnicima i dvanaest kod pedijatra, kazao je dežurni lekar Saša Marković