MALIŠANIMA NA PEDIJATRIJI LESKOVAČKE OPŠTE BOLNICE DANAS SU PODELJENJI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI

Zajedničkom akcijom Crvenog krsta Leskovac i grada Leskovca, koju je pomogla kompanija Metla komerc, danas su mališanima, koji trenutno borave u Službi za pedijatriju Opšte bolnice Leskovac, uručeni novogodišnji paketići.

Predsednik dr Goran Cvetanović ovim povodom danas je kazao da akcija ima za cilj olakšanje boravka i ulepšavanje predstojećeg praznika, Pravoslavne nove godine.

Direktor Opšte bolnice Leskovac dr Nebojša Dimitrijević rekao je da postaje tradiconalno da Crveni krst deci koja se nalaze u bolnici u vreme pravoslavne Nove godine donira paketiće, da su partneri u akciji prikupljanja dobrovoljnog davanja krvi, zahvalio se na divnoj akciji i dodao da je saradnja sa Crvenim krstom jako dobra i da se nada da će u narednom periodu da se poboljša.

Dragan Tasić, sekretar Crvenog krsta Leskovac, zahvalio se predsedniku Cvetanoviću i direktoru Dimitrijeviću i odeljenju pedijatrije, firmama koje stalno daju doprinos, da i ove godine uruče deci paketiće uoči srpske Nove godine i dodao da se nada da će postati tradicija, da su prošle godini dodelili paketiće deci iz hraniteljskih porodica.

Načelnica Službe za pedijatriju dr Mirjana Miljković zahvalila se svima na divnoj akciji, na paketićima za mališane, i kazala da su deca smeštena u posebnim sobama kako se virus ne bi širio, da su respiratorne infekcije uglavnom aktuelne, ali da to prođe za nedelju dana uz strpljenje i zdravstvenu pomoć.

Na licima mališana video se osmeh i radost povodom predstojećeg praznika.

Crveni krst LeskovacNovogodišnji paketićiOB Leskovac