MALIŠANIMA U LESKOVCU PODELJENI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI

Danas su u SRC Dubočica podeljeni paketići mališanima mesnih zajednica Dubočica, Morava, Stojan Ljubić, Kosta Stamenković, Centar, Veljko Vlahović, Marko Crni, Veternica, Moše Pijade, Prva južnomoravska brigada, Hisar, Milentije Popović, Rade Žunić, Ančiki, Bratmilovce, Bobište, Gornje Stopanje, Vinarce, Donje Stopanje, Gornje Sinkovce, Donje Sinkovce.

Deca, roditelji, bake, deke su bili u prilici da uživaju u novogodišnjoj čaroliji koju je grad Leskovac pripremio za sve mališane do 7 godina, uz popularnu pevačicu Leontinu i zabavni program, Deda Mraza i glumce Narodnog pozorišta Leskovac.

„Nova godina je vreme koje svi posvetimo našim najbližima, našoj deci. Ovo je vreme zabave, smeha i uživanja i zato smo za vas danas pripremili simbolične poklone i zabavni program – imaćemo prilike da uživamo u pesmama i programu „Leontina“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Meni je uvek drago da dođem u Leskovac i da se družim sa svima vama, pre svega sa  najmlađima jer su njihova srca najveselija, a zahvaljujući ovim divnim darovima grada Leskovca, mislim da će praznici biti za pamćenje“, rekla je Leontina.

Podela novogodišnjih paketića uz prigodan program nastaviće se i u narednom periodu u Vučju, Grdelici, Pečenjevcu, Brestovcu i Manojlovcu.