Market nemačkog Lidla otvoren i u Leskovcu

Simboličnim presecanjem vrpce tačno u 8 časova, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji marketa nemačkog Lidla.

Veliki broj zainteresovanih potrošača širom Srbije, koji su već od ranog jutra u redovima čekali otvaranje, na policama Lidla dočekao je pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta. Kao zahvalnost za dobrodošlicu i povodom ulaska na tržište, Lidl je za prve dane rada obezbedio artikle sa izuzetno atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima.

Pre zvaničnog otvaranja, Lidl su obišli novinari, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i načelnik Jablaničkog okruga Božidar Stojiljković, sa saradnicima.

,,Ovaj prostor je do pre par godina bio prava ruina, a sada je ovo deo grada sa kojim se ponosimo, sa uređenom infrastukturom, sa velikim marketima i najmodernijom pijacom koja je osvajala i nagrade”, kazao je prvi čovek grada Goran Cvetanović.

,,Zahvalni smo našim potrošačima što su nas ovako dočekali, državi Srbiji i gradu Leskovcu na stvaranju pozitivne klime koja je omogućila da smo danas ovde i svim našim partnerima koji su nam vrednim radom omogućili da ovaj važan zadatak završimo u rokovima koje smo obećali potrošačima”, kazao je koordinator gradnje kompanije Lidl Aleksandar Nikolić.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji od 8 do 22 časa.