MEĐUNARODNA IZLOŽBA PASA SVIH RASA ODRŽANA JE U LESKOVCU

U organizaciji Kinološkog društva u parku kod Gradskog stadiona, održana je Međunarodna izložba pasa svih rasa ‘CACIB Leskovac 2021’.

Na izložbi  je učestvovalo oko 400 pasa.

Izložba je privukla veliki broj ljubitelja pasa.

Izložbu je otvorio član gradskog veća Andrija Atanasković.

„Ovog vikenda Leskovac je centar raznih dešavanja naši sugrađani su imali priliku da uživaju u pešačenju od parka Devet Jugovića do Spomen parka, nakon toga u poseti konjičkom i aero klubu, a danas svi prisutni provode vreme sa najboljim prijateljima ljudi, psima. Zahvaljujući kinološkom društvu, Leskovac svake godine leto ispraća ovom manifestacijom, te da su duga tradicija i epitet dobrog domaćina društva garancija za dobru organizaciju i ove izložbe.Skupovi poput današnjeg predstavljaju pravi užitak ljubiteljima životinja bez obzira na godine, a nama je posebno drago što uvek okupe i naše najmađe sugrađane jer je veoma važno da deca od malih nogu razvijaju ljubav i naklonost prema psima i svim životinjama“, kazao je Atanasković.

On je najavio da će u Leskovcu uskoro početi izgradnja vežbaonice za pse u blizini SRC Dubočica u vrednosti od oko tri miliona dinara.

Nakon ceremonije otvaranja predstavnici Kinološkog društva uručili su gradonačelniku plaketu.

CACIB LESKOVACMeđunarodna izložba pasa