Međunarodni vaterpolo turnir Mali Mančester 2018 održan u Leskovcu

U SRC Dubočica održan je međunarodni vaterpolo turnir Mali Mančester 2018 u organizaciji VK Leskovac , a pod pokroviteljstvom grada Leskovca. Učešće su uzeli klubovi iz zemlje i okruženja, Makedonije i Bugarske.

Reč je o drugom vaterpolo turniru koji organizuje VK Leskovac, koji je ovom prilikom otvorila ispred kabineta gradonačelnika Leskovca Marija Rajković.

Ona je izrazila zadovoljstvo da može u ime gradonačelnika Leskovca da pozdravi takmičare iz vaterpolo klubova iz Srbije, Makedonije i Bugarske i naglasila da će lokalna samouprava kao i do sada podržavati sport i sportske klubove i pojedince.

 

Za pobednike obezbeđeni su pehari i medalje, a kako je istaknuto ovom prilikom ulaganje u mlade da se bave sportom predstavlja jednu od najboljih investicija.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je i prvi simbolično ubacio loptu u bazen je sa svojim saradnicima danas obišao prostorije SRC Dubočica u koji lokalna samouprava konstantno ulaže , između ostalog i savremeno opremljenu teretanu koja je na raspolaganju sprotskim klubovima.