MEDVEĐA: Humanim činom pružena pomoć porodici iz Marovca

Humanitanu akciju prikupljanja pomoći za porodicu Njeguš iz Marovca, iniciralo je udruženje roditelja dece i osoba sa posebnim potrebama “Srce za decu”.

Do pre samo mesec dana, porodica Njeguš je živela u jako teškim uslovima, u trošnoj kući sa oštećenim krovom. Ovom akcijom za kratko vreme obezbeđena su sredstva za početak radova na njihovoj porodičnoj kući. Saniran je krov pre početka kišne i zimske sezone, a takođe je obezbeđen i zamrzivač i električni šporet. U planu je da se srede plafoni i podovi, kao i dotrajali prozori i vrata od sredstava koja se trenutno sakupljaju.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić je sa saradnicima, obišao ugroženu porodicu, i tom prilikom istakao da je izuzetno zahvalan svim ljudima dobre volje, privrednicima Medveđe, a posebno zaposlenima u lokalnoj samoupravi, koji su se nesebično odazvali ovoj akciji. Plan je da se nastavi sa ovim aktivnostima i da se pomogne svim porodicama koje imaju ovakve ili slične probleme.

Svaka pomoć je dobrodošla. Uplate možete izvršiti putem računa 205-242720-10 sa naznakom „Vaše malo nama puno znači“. Donacije u hrani i odeći sprovodiće se i na dalje, preko Crvenog krsta u Medveđi.

Kutije za prikupljanje novca za pomoć poorodici Njeguš postavljene su u Kulturnom centru opštine Medveđa i holu zgrade opštine u Medveđi.

Humanitana akcijaPorodica Njeguš iz Marovca