Medveđa : Meštani sela Bučumet već devet dana bez struje

Medveđa – Kako saznaje Info centar juga mahala „Simići“ u selu Bučumet već devet dana muči muku bez stuje. Redakciji našeg portala javio se meštatin koji kaže da ovo nije prvi put da po nekoliko dana nemaju struju.

„U ovoj mahali ima 7 domaćinstava, to su uglavnom stariji ljudi, u blizini nemamo prodavnicu a sve što smo imali u zamrzivač morali smo da bacimo. Jako je teško bez struje“ – kaže meštanin iz Bučumeta i dodajući da u mahali „Simići“ jako često dolazi do prekida u napajanju električnom energijom.

Žarko Đorđević, šef poslovnice elektrodistribucije u Medveđi kazao je večeras za Info centar juga, da niko nije prijavio nestanak električne energije u toj mahali.

„U poslovnici elektrodistribucije u Medveđi nismo imali ni jedan poziv u vezi nestanka električne energije u mahali „Simići“ u Bučumetu. Naša ekipa će odmah ujutru izaći na teren i otkloniti kvar. Ujedno pozivam sve naše građane sa teritorije opštine Medveđa, ukoliko dođe do nestanka električne energije, da nestanak ili kvar prijave dežurnoj ekipi elektrodistribucije na broj telefona 064/836-76-77″ – kazao je Đorđević.

Izvor : Info centar juga