NA GRADSKOM TRGU U LESKOVCU DANAS PODELJEN NAJNOVIJI BROJ SNS INFORMATORA

U ovom broju centralno mesto na naslovnoj strani dato je modernizaciji Vojske Srbije i izjavi predsednika Aleksandra Vućića da ona postaje najjača u regionu.

Od aktuelnih tema pažnja je posvećena i očuvanju mira i bezbednosti srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i očuvanju mira, a s tim u vezi preneta je i opširna izjava predsednika Vučića da izbegličkih kolona neće biti.

SNS Informator informiše i o uspesima premijerke Ane Brnabić i poverenju koje je dobila kao mandatar da sastavi novu Vladu Srbije, a takođe piše i o novom predsedniku Skupštine Republike Srbije Vladimiru Oriću koji je, kako navodi ovaj list on i svojim radom zaslužio.

Spoljna politika u SNS Informatoru obrađena je kroz posete premijera Kraljevine Španije Pedra Sančeza, kao i drugih zvaničnika EU i sveta koji daju podršku Srbiji kada su u pitanju evropske integracije.

Maja Rajković spred Unije mladih GrO Leskovac istakla je da je u rubrici SNS Panorama Leskovac zauzeo značajno mesto jer je lider u unapređenju infrastrukture na čitavom svom području, kao i kulturnih i turističkih manifestacija poput Roštiljijade, ali je, kako je kazala Rajkovićeva Leskovac lider u vezi brige o mladim ljudima.

Ovaj broj deljen je građanima, a aktivisti ove stranke su ujedno razgovarali sa njima i odgovarali na mnoga postavljena pitanja.

SNS INFORMATOR