NA TEHNOLOŠKOM FAKULTETU ZAVRŠENO PRIJAVLJIVANJE ZA UPIS KANDIDATA KOJI SU POLOŽILI PRIJEMNI ISPIT NA NEKOJ DRUGOJ VISOKOŠKOLSKOJ USTANOVI

Na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu završeno je prijavljivanje kandidata za upis  koji  su položili prijemni ispit na nekom drugom srodnom fakultetu . Kako nam je rekao dekan Tehnološkog fakulteta prof. dr Ljubiša Nikolić ovo prijavljivanje je počelo 9. jula i do sada se beleži zadovoljavajući odziv budućih brucoša . Reč je o studentima koji su na drugim visokoškolskim ustanovama u Srbiji pološili prijemni ispit iz  Matematike, Fizike, Hemije ili Crtanja (za studijsko područje Industrijski dizajn tekstilnih proizvoda) . Za upis na Tehnološki fakultet ovi kandidati mogli su da prilože  potvrdu fakulteta o položenom prijemnom ispitu i broju osvojenih bodova.

Sutra u 10 sledi   objavljivanje KONAČNE RANG LISTE za kandidate koji su položili prijemni ispit na drugom fakultetu.Istog dana ovi kandidati moći će i da se upišu na Tehnološki fakultet. Nikolić podseća i na činjenicu da su svi studijski programi Tehnološkog fakulteta akreditovani , a mnogi nastavni sadržaji će se kroz postupak akreditacije prilagodditi savremenim IT tehnologijama. Za ostala slobodna mesta studenti će moći da konkurišu u avgustovskom roku, zaključuje Nikolić.

Bratislav Lekić