NAGRAĐENI NAJUSPEŠNIJI MLADI TALENTI NA DAN GRADA

Novčane nagrade povodom Dana grada u dvorištu Centra za stručno usavršavanje dodeljene su mladim talentima.

„Kada sam pre 12 godina oformio Fond za mlade talente imao sam jasnu viziju, da na jednom mestu okupim buduću inteligenciju našega grada koja će od nas iskusnijih preuzeti ključeve Leskovca. U svojoj karijeri sam najponosniji na 3000 mladih ljudi koje smo nagradili sa skromnih 85 miliona dinara. Ove godine smo na Dan Svetog Save sa 9,2 miliona dinara podržali rad 295 talenata. Danas je sa nama 135 dobitnika nagrade za koje je iz budžeta Grada izdvojeno 4,2 miliona dinara“, rekao je gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović na podeli nagrada mladim talentima.

Prisutnima su se obratile i tri članice Gradskog veća dobitnice nagrade, Aleksandra Đorđević, student doktorskih studija Ekonomskog fakulteta u Nišu, Milovanović Aleksandra, koja je završila Medicinski fakultet u Nišu sa prosekom 9,92 i Maja Valčić, koja se pre samo nekoliko meseci na svečanoj dodeli mladim talentima na Dan Svetog Save obratila u ime svih dobitnika, danas je govorila u svojstvu člana Gradskog veća za oblast zaštite životne sredine.

Na kraju su se okupljenima obratili i ovogodišnji dobitnici.

Katarina Golubović, student Akademije strukovnih studija u Leskovcu, dobitnica ove nagrade već tri godine za redom, Filip Trajković, student Pravnog fakulteta Univerziteta u Nišu  i Irena Ranđelović, student Fakulteta organizacionih.

MLADI TALENTINAGRADE